vállfájdalom elleni kezelések
Vállfájdalom elleni kezelések

Amikor valaki vállfájásról panaszkodik, akkor az egész vállövet és nyakat meg kell vizsgálni, mert sok minden összetartozik anatómiailag ebben a régióban. Mivel a probléma magától nem oldódik meg, sőt, súlyosbodhat, minél előbb meg kell találni a megfelelő gyógymódot. A vállfájdalom elleni kezelések között szerepel a gyógytorna is. Ennek hatására jelentős mértékben csökkenhet a vállfájdalom, valószínűleg a tárgyak megemelése sem fog gondot okozni.

Teherbíróbbá válhat a váll körüli izomzat, a páciens hamarabb visszatérhet a kedvenc hobbijához, sportjához. Egy jó gyógytornász olyan életmódbéli tanácsokkal is ellátja a beteget, amelyek segíthetnek a fájdalom redukálásában és megelőzésében. Nem mindegy, hogy milyen helyre megyünk gyógytorna érdekében! A Gyógytornászom rendelőben kiváló szakemberek dolgoznak, akik elsősorban pontosan lokalizálják a vállfájdalom okát és típusát. Így személyre szabott gyógytornatervet készítenek, amit az adott panaszhoz és pácienshez igazítanak. Garanciát is vállalnak.

Amennyiben az Ön problémájára nem a gyógytorna a megoldás, esetleg nem elégedett az első alkalommal, még fizetnie sem kell. A tapasztalt, empatikus és segítőkész szakemberek minden figyelmüket a páciensre irányítják. Ortopéd szakorvosi vizsgálatra is van lehetőség ebben a rendelőben, dr. Orosz Imre minden hétfőn 15.30-18.00 óra között tudja fogadni a betegeket. Ha szükséges, akkor reumatológus szakorvos segítségét is igénybe lehet venni, a Bajcsy Zsilinszky út 72. szám alatti rendelőben, ahol dr. Kiss Virág várja a betegeket, minden kedden 16.00-19.00 óra között.

Amennyiben Ön is szenved gyakori vállfájdalomtól, érdemes minél előbb felkeresnie a rendelőt, ahová a gyogytornaszom.hu weboldalon megtalálható elérhetőségeken keresztül kérhet időpontot. Aki úgy dönt, hogy elindul a gyógyulás útján ezekkel a szakemberekkel, annak célszerű az 5 és 10 alkalmas bérletet választania, mert így kedvezőbb árat érhet el. Ugyanakkor, a Gyógytornászom rendelőiben lehet fizetni Egészségpénztárral és Szép kártyával egyaránt.