PPP Zrt
PPP Zrt

Budapesten rengetegen bérelnek lakást. Ezek között találunk olyanokat, akiknek a jövedelméből egyszerűen nem futja egy lakás megvásárlására, sőt, még arra sem, hogy abból valamennyit félretegyenek, de akadnak olyanok is, akik csupán a tanulmányaik ideje alatt szeretnének a fővárosban élni, vagyis nekik nem érdemes megvásárolni. Tartozzon az ember bármelyik csoporthoz, megbízható tulajt találni rendkívül nehéz. Ha eddig még nem járt sikerrel, akkor érdemes szétnéznie a PPP Zrt-nél is. Itt ugyanis akár egyetlen szobát, akár egész lakrészt szeretne bérelni, mindegyik lehetőség adott.

Nyilván, hogy a legtöbb esetben, amikor csak szoba bérléséről van szó, akkor közös a fürdő és a konyha, persze van néhány kivétel is. Minderről bővebb információt szerezhet a www.alberletbudapest.hu internetes felületen, ahol egyben megtekintheti a lakásokról és szobákról készült képeket is. Már ezeken is kitűnik, hogy rendezett, komfortos és korszerűen berendezett lakásokról van szó, ahová nem szükséges saját bútordarabokat vinnie, hiszen minden megtalálható. Tulajdonképpen, ha csak a hátizsákjával érkezik Budapestre és aláírja a bérleti szerződést, majd pedig befizeti a bérleti díjat, máris beköltözhet ezekbe a lakásokba. Mikrohullámú sütő, mosógép és főzésre alkalmas háztartási gépek is a rendelkezésére állnak majd, tehát csupán a ruháit és a legszükségesebb cuccait kell magával hoznia, mert a többi már adott. Ami igazán nagyszerű, hogy a bérleti díj és a rezsi költsége nem változik.

Természetesen az első érthető, hiszen ha megegyeztek egy összegben, akkor ne kérjen többet a tulaj, de miként lehetséges, hogy a rezsi se változzon, hiszen a fogyasztás meg a fűtés költsége sohasem azonos. Főleg, ha a télit meg a nyári hasonlítja össze. A válasz egyszerű, ugyanis a PPP Zrt munkatársai kiszámoltak egy fogyasztási átlagot és azt szabták meg rezsiköltségként. Ennek köszönhetően, a téli hónapokban sem válik megterhelővé a számlák fizetése. Ráadásul így mindig tudhatja majd, hogy mennyit kell fizetnie. Amennyiben itt bérel lakást, garantáltan nem fogják kellemetlen meglepetések érni.