Panasonic szerviz
Panasonic szerviz

Hazánk területén rengeteg vállalat foglalkozik a háztartási berendezések javításával és karbantartásával. A Panasonic szerviz is pontosan ezeket a lehetőségeket kínálja. A márka minden forgalmazott termékre garanciát vállal, ami 1-2 év is lehet. Ha ez idő alatt történik a meghibásodás, akkor teljesen ingyen végzik el a javítási feladatokat.

Abban az esetben, ha a garancia lejár és probléma adódik valamelyik berendezéssel, akkor a költségek Önt terhelik. A Panasonic szerviz munkatársaival felveheti a kapcsolatot e-mail-en, valamint telefonon keresztül. Ha tárcsázza a honlapon található telefonszámot, akkor az is előfordulhat, hogy a szakemberek már másnap a helyszínre érkeznek.

A profik minden fontos segédeszközt és kisebb alkatrészt magukkal visznek annak érdekében, hogy a javításokat a helyszínen tudják elvégezni. Ha nagyobb a probléma, vagyis ha nincs a készletükben az kellék, amelyikre szükség van, akkor be kell vinni a központba a berendezést. A Panasonic szerviz szakemberei a munkájukra minden esetben garanciát vállalnak.