Webáruházat bérelnek
Webáruházat bérelnek

Sokan nem gondolják végig, mielőtt webáruházat bérelnek, hogy van néhány dolog, amit elő kell készíteni. Mert hiába van működőképes webáruháza, de a termékek leírása még sehol, a termékekhez feltöltendő fotókat akkor próbálják innen-onnan összegyűjteni, pedig ma már az Internetről szinte lehetetlen letölteni képeket, mert vagy jogvédettek, vagy vízjellel, logóval védettek illetve nagyon rossz minőségűek.

Ráadásul az innen-onnan összeszedett fotók bizony nem válnak előnyére webáruházunknak, inkább elriasztják az érdeklődő vásárlókat, mint vonzzák. De az innen-onnan másolt termékleírások a Google szempontjából sem szerencsés, sőt hátrányos az indexelésnél.

Tehát mindenképpen érdemes minőségi termékfotókat készíteni és részletes egyedi termékleírásokat alkotni. Webáruház bérlés esetén is érdemes elegáns, egyedi, nem túl csicsás színvilágban gondolkodni és egy kifejező csak ránk jellemző logót tervezni, vagy terveztetni. Ha webáruház bérlés mellett döntünk, nem árt előtte megismerkedni a webáruház adminisztrációs felületével és felépítésével.

Erre a minibolt.hu oldalon lehetőséget kap, ha regisztrál egy tesztoldalra, amihez kap egy felhasználói útmutatót is és költségmentesen kipróbálhatja a termékek feltöltésének technikáját és a rendelés teljes folyamatát.