Holdkő ásvány

Nagyon sokan egyáltalán nem hisznek a természetes „alapanyagok” betegségeket kezelő hatásaiban. A legtöbben szkeptikusak, ha azt mondják, hogy a különféle kristályok képesek megszüntetni a depressziót, a fáradtságot, az étvágytalanságot, vagy segítik a megtermékenyülést. Azonban a holdkő ásvány például bőrbetegségek, pattanások és egyéb problémák kezelésére is alkalmas. Tudta, hogy a holdkő ásvány a nőiesség köve?

A csodaszép fehér, krém és rózsaszínes árnyalatokban pompázó holdkő ásvány már csiszolt változatban kerül a polcokra. A legtöbben egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy az ásványból készült ékszereket miként kell használni és viselni. Ha Ön is ajándékba kap egy különleges karkötőt, nyakláncot vagy fülbevalót, akkor azonnal nézzen utána az alkalmazásának!

A szakértők azt mondják, hogy egyes kristályokat reggel hideg vízbe kell meríteni. Más nem érintheti őket, csak a tulajdonosuk. Ajándékozni holdkő ásvány csecsebecsét bátran lehet, azonban csak a megajándékozott viselheti. Előfordulnak olyan kristályok is, amelyeket nem az adott problémára ajánlanak, hanem egy csillagjegyhez köthetőek.

Azok, akik nem hisznek a holdkő ásvány remek tulajdonságaiban, tegyenek egy próbát! Garantáltan megéri megvásárolni legalább 1 ilyen ékszert, hiszen képes feloldani a testben, a tudatban lévő energiablokkokat, továbbá serkenti a nyirokkeringést. A holdkő ásvány nyers állapotban csiszolásra kerül. Méghozzá dobcsiszolással állítják elő belőle a végső formát és méretet. Erre azért van szükség, mert tele van törmelékkel.