gurulós állványok
Gurulós állványok

Ezeknek a termékeknek a felhasználási köre igencsak széles. A gurulós állványok magassága egyszerűen állítható, emellett a görgőknek hála, gyorsan mozgathatóak, ezért a munkálatok általuk sokkal könnyebbek. Akár beltéren is kiválóan alkalmazhatóak, hiszen a nagyobb épületek belvilága gyakran olyan magas, hogy más eszközök szinte szóba sem jöhetnek.

Nagyon jól jönnek lámpák, térfigyelő rendszerek rögzítésére, valamint szerelésére. Gyakran alkalmazzák vakolásnál és festésnél is. A gurulós állványok nemcsak építkezéseknél és karbantartásoknál jönnek jól, hanem takarítások esetén is. Nagyobb csarnokok lámpáinak és ablakainak a megtisztításához nagyon hasznos eszközök lehetnek. A termékek nem torzulnak el egyetlen irányba sem.

A gurulós állványok 4 darab kibiztosítható görgőn fekszenek, ebből kifolyólag egy lábmozdulattal megakadályozható, hogy a szerkezet elmozduljon a beállított helyéről. Az anyagát tekintve alumíniumötvözetből készül, ami erős, tehát a lehulló törmelékek és vakolatok nem rongálják meg.