caterpillar telefon
Caterpillar telefon

Az okostelefonjainkat egyre többféle dologra használjuk, ennek ellenére a legtöbb modell strapabírásban nem hozza azt a szintet, ami ilyen nagy igénybevétel mellett szükséges lenne. Szinte mindnyájan törtünk már össze ilyen készüléket és ha nem, akkor több mint valószínű, hogy a jövőben nem ússzuk meg.

Hacsak nem ruházunk be egy Caterpillar telefon megvásárlásába, ami tartósság terén messzemenően túlmutat minden más márka termékén. Ugyanis a Caterpillar telefon direkt úgy lett megalkotva, hogy az extrém körülmények közötti használatot is bírja, vagyis a víz, a por és az ütések ne tegyenek kárt benne.

Így, ha ráejtünk valamit vagy leesik valahonnan, víz éri, esetleg nagymennyiségű por, akkor csak le kell törölni és máris használhatjuk tovább. Sem a borításban, sem a képernyőben nem fog kár keletkezni, sőt, az érzékeny alkatrészek sem sérülnek, csinálhatunk a Caterpillar telefonnal szinte bármit. Tehát, ha már tettünk tönkre más okoskütyüt, vagy még nem, de szeretnénk megelőzni, hogy ez megtörténhessen, akkor érdemes ilyen készüléket beszerezni.