Ó, az a csodálatos lapszintező rendszer! Hány meg hány szakember magasztalta az egekig ezt a találmányt, aminek a fő eleme a burkoló ék. De valóban annyira egyszerű és kézenfekvő a használata?

Igen, ezzel tényleg sokkal precízebb munkát végezhetünk, lényegesen rövidebb idő alatt, viszont tisztában kell lennünk néhány alapszabállyal a burkoló ék kiválasztását és használatát illetően. Utólag már hiába hibáztatjuk az eladót, mivel a felelősség nem őt terheli, hogyha nem kérünk szakmai tanácsot a lapszintező rendszerrel kapcsolatban.

Először is a burkoló lapokat kell kiválasztani, majd ennek megfelelően választható ki a rendszer. Minden típus esetében megtalálható, hogy milyen méretű és vastagságú lapokhoz ajánlott használni.

A burkoló ék főként a nagyobb lapok esetén számít kimondottan előnyösnek. Ami miatt szintén közkedveltnek számítanak, hogy a lapszintező rendszerek és azon belül is a burkoló ékek kombinálhatóak, illetve többszöri felhasználásra is alkalmasak. Ebből következik, hogy a precizitás mellett, költséghatékony befektetésnek számítanak.