Belmil iskolatáska
Belmil iskolatáska

Az iskolakezdés ideje alatt nagy szerep jut a tanszerek és kiegészítők megvásárlásának. Az iskolatáskát pedig különös körültekintéssel kell kiválasztani, bármilyen korú diáknak. A Belmil iskolatáska ergonómiai hátkialakításának köszönhetően, a legjobb választás kisiskolásoknak. A nagy súly a kicsik fejlődő gerincét rendkívüli megterhelésnek teszi ki, ami később mindenféle problémát okozhat.

Természetesen nem lehet otthon hagyni pár füzetet vagy a tolltartót, esetleg az uzsonnát, de mégis lehet tenni az ellen, hogy a kicsik hátát, vállait megterhelje az állandó cipekedés. A Belmil iskolatáska megóvja a viselőjének testtartását, a terhelés nagy részét leveszi válláról és könnyebbség érzetet ad.

Anatómiailag és ortopédiailag is kiváló, hiszen ortopéd professzor ajánlásával kerül forgalomba. A Belmil iskolatáska anyaga rendkívül tartós, a praktikus belső válaszfalainak köszönhetően, minden könyv és füzet helyet talál benne. A tisztítása szintén egyszerű, 30 fokon, kímélő programon, semleges mosószerrel mosógépben mosható.