elektromos redőny ár
Elektromos redőny ár

Kényelem, elegancia és praktikum. Az elektromos redőny ár mindhárom dolgot magába foglalja. Kényelmes, hiszen távirányítóval vezérelhető. Elegáns, ahogy a lamellák fel- és leereszkednek, kifejezetten a beépített tokos változatok esetében.

Ráadásul praktikus is, hiszen utólag is beépíthető és szinte minden redőny utólagos motorizálása lehetséges, amennyiben a lamellák szélei elcsúszásgátlóval vannak ellátva. Energiát takaríthatunk meg a használatával, mert lehúzott állapotban kiemelkedő hőszigetelőnek számít.

Az elektromos redőny ár viszonylag széles skálán mozog, hiszen többféle kivitel közül válogathatunk. Az redőny anyaga is sokat számít az ár szempontjából.

A műanyag változatok alacsonyabb áron szerezhetőek be, míg az alumínium elektromos redőny ár rendszerint magasabb, viszont korántsem megfizethetetlen. Ezen kívül, a külső és belső tokos kivitel ára is eltérő. A rengeteg variáció lehetővé teszi, hogy mindenki kiválaszthassa az igényeinek megfelelő típust. A kombinált felszerelésre is van lehetőség, ami magába foglalja a lehúzható szúnyoghálót is.