zuhanypanel
Zuhanypanel

Mire egy fiatal házaspár otthona majdnem kész van, valószínűleg rendesen el vannak adósodva, úgyhogy amit tudnak, azt saját maguk csinálják meg, hogy ne kelljen pénzt kiadniuk. A fürdőszobai szaniterek, illetve a zuhanypanel beszerelése elsőre nem tűnik túl bonyolultnak, ezért sok háztulajdonos fog hozzá. Egy kis gyakorlattal akár saját magad is elintézheted az új zuhanypaneled bekötését. Tagadhatatlan tény, hogy egy kényelmes zuhanyozó az otthonunk egyik legfontosabb része, ezért nem mindegy, hogyan alakítjuk ki azt.

Tulajdonképpen minden zuhanypanelhez jár egy útmutató, ami alapján össze tudjuk szerelni a rendszert. Ez a folyamat mindössze néhány lépésből áll, vagyis be kell tekerni a tömítő szalagot a fali kiállásra, mindkettőt behajlítani a hideg és meleg víz fali csatlakozóba. Ezt követőn lyukat fúrni a falakba, tipliket belehelyezni, amelyekre jön majd maga a panel. A rögzítő elemekkel és távtartóval szintén ugyanígy szükséges eljárni.

Egyáltalán nem ördöngösség ez, tehát egy ügyes kezű fiatal háztulajdonos biztosan képes megcsinálni. A watermarkt.hu webáruházban nagyon sokféle zuhanypanel található meg, így innen meg is vásárolhatják a házukba illő terméket. Nemcsak fürdőszobába való felszerelés megvételére van lehetőség, hanem a konyhai berendezést is beszerezhetjük itt. Továbbá a portálon sok hasznos tanács is olvasható, amelyek segítenek a választásban, valamint a megvásárolt termékek felszerelésében egyaránt.

Nagyon jól néz ki például a készleten helyet kapott City Króm 5 funkciós, rozsdamentes zuhanypanel, ami tökéletesen megállja a helyét modern fürdőszobákban. Nem nehéz a beszerelése sem, mindössze a leírást szükséges követni hozzá. Ily módon megtakarítható a vízvezeték-szerelőnek a munkadíja, ami igen sokat jelent egy építkezésben lévő család számára. Persze az említett modellen kívül még számtalan más, kitűnő minőségű termék fedezhető fel a webshop palettáján, bőven van miből válogatni. Az árak miatt sem kell aggódni, hiszen azok rendkívül korrekt módon lettek megszabva.