kerékpár nyereg
Kerékpár nyereg

Amikor biciklit vásárolunk, akkor vannak bizonyos szempontok, amiket mindenképpen figyelembe kell vennünk. A kerékpár nyereg egy apró, de annál hasznosabb eszköz, ami gondoskodik arról, hogy 2 óra tekerés után is le tudjunk szállni róla.

Általában a férfiak szokták megszenvedni a tekerés hátrányait, nekik például speciális nyeregre van szükségük, de a hölgyeknek is érdemes figyelniük a kényelemre. Mielőtt azonban megvennénk a legdrágább nyergeket, tegyük fel magunknak a kérdést: mennyit lesz használva? Vannak olyan felhasználók, akik csak a hétvégi kiránduláshoz veszik elő a kétkerekűt a garázsból.

Ezzel szemben, mások minden áldott nap ezzel mennek a munkahelyre, így teljesen érthető, hogy vigyázni akarnak a kényelmükre és nem szeretnének fájó hátsóval érkezni, főleg, ha utána az irodában kell ülniük. A jó kerékpár nyereg biztosítja a hosszú kilométereket és a sport élvezetét. Senki sem fog úgy rajongani a tekerésért, hogy majdnem összetöri közben magát, utána pedig napokig nem tud leülni.