Amióta világ a világ, a nőknek bámulatos befolyásuk van a férfiakra. Pár kedves szó, egy vad babydoll és máris az összes tekintet a hölgyekre szegeződik, legalábbis a filmekben. De mi történik a való életben? A helytelen étkezés, a stressz vagy a gyerekszülés ahhoz vezetnek, hogy nem mindenki tud figyelni a külsejére.

Az elején még próbálkoznak, de aztán egy elvesztett csataként könyvelik el magukban és inkább az evésbe fojtják bánatukat. Ilyenkor a babydoll használata szóba se jöhet és a filmekben is inkább gyorsan eltekerik azokat a részeket. Valamiért mindenki azt gondolja, hogy a babydoll viseléséhez tökéletes alak és kemény popsi kell, miközben teljesen más üzenetet hordoz.

Valójában a nőről szól, aki fel meri venni és ezáltal fel meri vállalni saját magát a többiek előtt, pontosabban a párja előtt. Nem lekapcsolt villanyhoz való, hogy a világosba, ahol minden mozdulatát jól ki lehet venni a rucinak és az alatta lévő testnek, aminek nem kell tökéletesnek lennie.

A szexi ruhák rejtett ereje

A babydollt többféle néven ismerjük ma, de csak halkan szoktak róla beszélni. Egyesek úgy hivatkoznak rá, mint a szexi ruhák, de azt már nem merik hozzátenni, hogy lefekvés előtt kell használni. Egyre inkább érezzük, hogy a szexi ruhák tabunak számítanak és azok a hölgyek, akik fel merik venni, azok különböző címkéket aggasztanak magukra.

Jó lenne minél hamarabb megérteni, hogy két ember intimitása teljesen magánügy. Nem fejezhetjük ki a véleményünket róluk, hacsak nem erre kérnek minket, de még akkor sem kell őszinteségi viharban kitörnünk. A szexi ruhák és egyéb kiegészítők használata senkit sem tesznek jobbá vagy rosszabbá, kár lenne ezért ítélkezni felettük.

Inkább mi is próbálkozzunk a különleges kiegészítőkkel. Lehet, hogy a szexi ruhák alatt végre szépnek és kívánatosnak fogjuk érezni magunkat és sokkal könnyebben csábítjuk el a párunkat. Nem kell többé a párnák közé dugnunk a fejünket, hanem végre felvállalhatjuk önmagunkat. Innentől kezdve a szexi kiegészítők megmenthetik a házasságot.