last minute utazás
Last minute utazás

Felejtsd el az anyagi célokat és az önfejlesztést. Kedvenc újévi fogadalmaink az utazási tervek köré összpontosulnak, bár természetesen az utazás is fejlesztheti az elmédet és a testedet is. Itt az ideje megtervezni a következő last minute utazást, ha jobban szereted az ilyen típusú utakat, mint a megszervezett kirándulásokat! A last minute utazási lehetőségekről könnyen tájékozódhatsz az olyan weboldalak segítségével, mint például a www.eurotravel.hu.

Noha Peru dél-amerikai paradicsomként ismert, kevesen vannak tisztában az országon belüli vonzó célpontok sokféleségével. Míg Machu Picchu, Cusco és a Szent Völgy fenségét lehetetlen letagadni. De, miért ne indulnál tovább délre, például Punóba a következő utazásod során? A Titicaca-tó partján, a bolíviai határ mentén fekvő ősi város, Puno az első inkánok otthonaként ismert és lélegzetelállító kulturális és kalandozási lehetőségeket kínál a kíváncsi utazóknak, hogy felfedezzék az Altiplanót, más néven a Magas-fennsíkot.

Dél-Amerika után most visszatérünk Európába. Lehet, hogy közhely azt állítani, hogy Párizs mindig jó ötlet, de gondoltál-e arra, hogy délre, Loire felé indulj? A középkori kastélyoknak, a kiterjedt szőlőültetvényeknek és a végtelenül elbűvölő falvaknak otthont adó Loire-völgy tökéletes választás azoknak az utazóknak, akik szeretik a történelmet és a magasztos tájat keverni a Muscadet borral. A tavaszi és őszi szezon tökéletes arra, hogy a látogatók élvezhessék a borkóstolókat.

Patagónia lehet az első úti cél, ami eszébe jut, ha egy chilei utazásra gondolsz, de nem kell túrafelszerelést bepakolnod ahhoz, hogy élvezd a lélegzetelállító természetet, amiről az ország oly híres! Santiago Dél-Amerika egyik leginkább alulértékelt fővárosa, tele gazdag kultúrával és történelemmel, bódító éjszakai élettel és világszínvonalú konyhával. Foglalj szállást a Ritz Carlton Santiago-ban és tegyél egynapos kirándulásokat Pirque-be, a Millahue-völgy borvidékére, hogy megtapasztald a Cajón del Maipo, a várost körülvevő Andok-hegység mögött található vidéket!