Anyag, szín és fazon szerint eltérő változatokkal találhatja szembe magát, ha ellátogat a szaküzletekbe vagy fellép az online áruházak oldalaira. A pamutból előállított női munkanadrág könnyen karbantartható, strapabíró és jó nedvszívó képességgel rendelkezik. A poliészter gyorsan szárad és hatékonyan ellenáll a mikroorganizmusoknak.

A legtöbb modell a térd részen meg van erősítve. A dupla varrás biztosítja a védelmet a szakadással és a kopással szemben. A minőségi termék megkülönböztető jegyei közé tartoznak a fémcipzárak és fémgombok. A női munkanadrág fontos részét képezik a zsebek, amelyeket általában a combok elülső, hátsó, valamint külső oldalára helyeznek. A szűkebb yoga modellek hatalmas népszerűségnek örvendnek a felhasználók körében.

A Cerva Yowie derekas alsó rész, a hozzáadott spandexnek köszönhetően, még gyakori mosás esetén is megőrzi eredeti állapotát. Szabadidős tevékenységekhez és kerti munkálatokhoz egyaránt megfelel. A női munkanadrág számtalan árnyalatban érhető el, így biztosan megtalálja a kedvére valót.