Bussare kilincs

Bussare kilincs

Az emberek jelentős része a minimalista megoldásokra esküszik a lakberendezés terén, így a díszítőelemeket már maguk az ablakok, ajtók, kilincsek képezik. A Bussare kilincs minden esetben a lakás dísze lesz, a márka bármelyik termékére is essen a választás. Dizájnos kilincsek szép számmal vannak a boltokban, azonban ne felejtsük el, hogy a fő szerepük mégis a funkcionalitás.

Legyenek könnyen használhatóak, többféle zárakhoz felszerelhetőek, tartósak és persze megfizethetőek. A Bussare kilincs mindegyik elvárásnak megfelel, hiszen magas minőségű, rozsdamentes öntvényből készül. A rozettás kialakításnak köszönhetően, különféle lyuktávolságú zárakhoz is felszerelhetőek.

A márka termékeit 250.000 ajtónyitásra tesztelték, a gyártó pedig 5 év szerkezeti garanciát ad. A Bussare kilincs természetesen esztétikailag is prémiumkategóriás és igen változatos, hiszen klasszikus, modern vagy design stílusban is megtalálható. Keresse meg Ön is a lakásához legjobban illő típust a kilincs.hu webáruházban!

Print Friendly, PDF & Email