A nyelv piercing az egyik szokatlanabb testékszer típus, amit a nyelven keresztül szúrnak át és beszéd közben is láthatóak. Nemcsak jól néz ki, de izgalmas pillanatokat is nyújt, ami szintén hozzájárul a népszerűségéhez.

Ugyanakkor, ez a menő testékszer növelheti a viselőjének önbizalmát. Üzletünkben számtalan egyedi és különböző motívumú nyelv piercing kapható. Ezek csillogó kövekkel vagy fémes ragyogással, eltérő színekben és színátmenetekben, elegáns és izgalmas megjelenést kínálnak.

A nyelvbe helyezett piercingek különösen a 90-es években váltak népszerűvé, a punk érának köszönhetően és még ma is az egyik legnépszerűbb trendnek számítanak. Szokatlan, mégis finom megjelenésüknek köszönhetően, sok különböző ízlésű ember dönt a behelyezésük mellett.

A nyelv átszúrásakor a szájat először fertőtlenítik és gyakran helyi érzéstelenítést is végeznek. A megjelölt pontokat ezután steril tűvel átszúrják. Különösen fontos, hogy ne érjenek idegeket vagy vénákat. Éppen ezért, a nyelv piercinget csak egy professzionális stúdióban dolgozó tapasztalt mester készítheti.