necc harisnya
Necc harisnya

Sokan úgy gondolnak a hölgyek kiegészítőire, mintha szégyenteljes lenne a viselésük. Pedig az igazat megvallva, a necc harisnya ugyanúgy passzol a visszafogott úrinők ruhájához, mint a vagány dívák kinézetéhez, csak azt kell eldönteni, hogy mivel kombináljuk. Vannak olyanok, akik egyszerűen félnek attól, hogy mit gondolhat a világ és inkább a visszafogottság mellett maradnak.

De mi van akkor, ha a fekete mintás harisnya nem miniszoknya mellé kerül, hanem mondjuk egy térdig érő, fekete irodai szoknya mellé? Akkor az unalmas ruházatot tökéletesen feldobja, miközben nem lépi át az illem által lefektetett láthatatlan szabályokat.

A necc harisnya nemcsak éjszaka lehet választott kiegészítő, hanem a megfelelő öltözettel napközben is büszkén mehetünk benne. Ráadásul az sem mindegy, hogy melyik modellt vesszük le a polcról, mivel vannak egészen kihívó és kissé visszafogottabb darabok. Leginkább arra kell figyeljünk, hogy a személyiségünkhöz pontosan melyik mintázat és színvilág illeszkedik a legjobban.