konténer rendelés
Konténer rendelés

Építkezés, felújítás alkalmával rengeteg törmelék termelődik. Mihez is kezdjen az ember vele? Jó az ilyen esetekre már előre gondolni, mi pedig rendelkezésre állunk, amennyiben konténer rendelés szükséges.

Bármilyen hulladékot elszállítunk az annak kijelölt, megfelelő helyre, Önnek azzal már nem lesz gondja. Rendkívül kedvező áron zajlik a konténer rendelés, amennyiben csupán bontási hulladék, tehát cserép, beton, tégla, gipszkarton és hasonlók elszállítására volna szüksége. Cégünk különböző módon próbál illeszkedni az ügyfelei igényeihez. Kedvező ajánlatunk, hogy amennyiben a konténerbe való pakolás nem vesz huzamosabb időt igénybe, a sofőr megvárja és azonnal elszállítja a konténert. Így nem lesz szüksége területfoglalási engedélyre.

Természetesen, amennyiben arra van szükség, a konténer akár egy hétig is az ügyfeleink rendelkezésére áll. Építkezés esetén, a konténer rendelés építkezési anyag kiszállításával is lehetséges. Tehát kivisszük a megrendelt alapanyagot, majd elszállítjuk azt, amire már nincs tovább szüksége.