Vissza szeretné nyerni a bőre rugalmasságát? Szeretne megszabadulni a finom vonalaktól és ráncoktól? Szeretné megőrizni hajának fényét vagy körmeinek erősségét? Ön már elmúlt 25 éves, de fontosnak tartja a fiatalos megjelenést? Esetleg dohányzik és emiatt alacsony a kollagén szintje?

Ha a kérdések valamelyikére igennel válaszolt, az MSM+C Hyaluron Collagen nélkülözhetetlen lesz a mindennapjainak. Ha egyszerűen csak szeretné érezni a szépségipar legnépszerűbb összetevőinek pozitív hatásait, akkor is számíthat erre az étrend-kiegészítőre.

Az MSM+C Hyaluron Collagen olyan összetevők kombinációja, amiket gyakran használnak az ízületek és a bőr egészségének támogatására is. Az MSM a metil-szulfonil-metán, egy kéntartalmú vegyület rövidítése, ami gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású. A hialuronsav segít megtartani a nedvességet a bőrben.

A kollagén pedig a bőr, a porcok, a csontok és más kötőszövetek szerkezetét, rugalmasságát biztosítja. Az MSM+C Hyaluron Collagen fő területe tehát a bőr hidratáltságának, simaságának és rugalmasságának fokozása.