A francia konyhaművészet méltán népszerű a különleges, könnyed ízélményekre vágyók körében. Ha a gasztronómia szerteágazó világában ezt az irányvonalat érezzük leginkább a magunkénak, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnunk a citromkonfittal és gyömbérrel ízesített languszta rilettes változatát.

Ez a krémes finomság kiváló napindító és -záró eledel, de egy derűs pikniknek vagy jókedvű, közös munkahelyi falatozásnak is a sztárja lehet.

A languszta alapanyagú húskrémet főként pirítóssal vagy sós keksszel szokták fogyasztani, de a blininek nevezett kelesztett palacsintával is remek fogásnak számít, akár friss saláta vagy egyéb zöldségek társaságában. Ha felkeltette az érdeklődésünket ez a prémiumminőségű termék, akkor feltétlenül látogassunk el az Íztenger virtuális kereskedésbe, ahol a rilettként kínált languszta pillanatok alatt megrendelhető!

Nem árt igyekeznünk, a webüzlet kínálatában ugyanis jelenleg csak néhány darab kapható ebből az egyedi ínyencségből. Mivel szobahőmérsékleten is hosszú ideig eláll, jó ötlet egyszerre többet vásárolni belőle.