A növények az év zimankós időszakában is meleg színeket varázsolhatnak az otthonunkba, akár cserepes trópusi szépségekről, akár nyarat idéző száraz virágokról legyen szó. Ez utóbbiak báját egy ízléses, önmagában is esztétikai élményt nyújtó kerámia váza emeli ki igazán.

A Smol internetes áruházban prémiumminőségű lakáskiegészítők, egyebek mellett egyedi kerámia vázák és virágtartók állnak rendelkezésünkre. Két egyforma modellt keresve sem találunk, minden árucikk más-más szín és formavilággal hódít. A fekete-fehér mintájú Aston vagy a krémszínű Lori kerámia váza tökéletes összhangot teremt egy csokor szárazvirággal, az enyhén göcsörtös felszínű, zöldesbarna Audrey modell formabontó stílusával önmagában is az otthonunk éke lehet. Hasonlóképpen díszíthető az életterünk a csillaggyümölcs alakú ASA kerámia váza révén, aminek fényes külseje még hitelesebbé teszi a karambola néven is ismert egzotikum megidézését.

Az említett termékek nem vízállóak, ezért friss növény nem tartható bennük, de egy csokor szalmavirággal vagy önmagukban az otthonunk büszkeségei lehetnek.