gurulós iskolatáska
Gurulós iskolatáska

Amikor a gyermekek elindulnak az első iskolai napon, akkor a szülő szíve majdnem megszakad. A legtöbben ezután arra jönnek rá, hogy a gurulós iskolatáska nélkül a hátuk is meg fog szakadni, tehát érdemes már elsőben beszerezni. Hiszen a gyerekek gyengék, kicsik, a legtöbb anyuka és apuka felajánlja a segítségét és helyettük viszik a táskát.

Ilyenkor szoktak rájönni, hogy a folyamatosan gyülekező könyvek minden évben egyre nehezebbé válnak és bizonyos jól fog jönni a bőröndszerű kialakítás. Tény és való, hogy a tinik körében sokkal elterjedtebbek a hátizsákok, éppen ezért érdemes kihasználni az alsós éveket.

Ha azt akarjuk, hogy a gyermek és a gurulós iskolatáska között boldog kapcsolat jöjjön létre, ne pedig szégyen és utálat, akkor válasszunk olyat, aminek a kinézete elnyeri a tetszését! A lányok szeretnek rózsaszínes és lilás árnyalatot választani, a fiúk pedig rajonganak a kékért és a zöldért, de ugyanígy divatos mesefigurákat is találunk a lehetőségek között. Vásárlásnál kérdezzük meg őket is!