Ezt a remek eszközt számtalan variációban megtalálhatja az üzletekben. Az Airpods 2 tok bármilyen színben és mintázatban megvásárolható. A változatok mérete általában egyforma. A fülhallgató töltőállomása tökéletesen illeszkedik bele. Az anyagát tekintve lehet szilikon, műanyag, fa, stb. Ez a kiegészítő beszerezhető vízálló változatban is. Ezen felül kulcstartónak használható, egyedi képpel ellátott, sőt, világító típust is választhat, ha a kedve úgy tartja. Saját ízlése és stílusa szerint dobhatja fel a fülhallgató kinézetét.

Az Airpods 2 tok megóvja a termék töltőbázisát a karcoktól, az ütődéstől és az egyéb külső behatásoktól. A termék könnyedén rögzíthető táskákon, öveken, ruházaton, a karabinernek köszönhetően, amit egyébként a csomagban talál. Nyitott a megfelelő helyeken, ezért a portot szabadon hagyva, egyszerűen csatlakoztathatja a kábellel töltésre. Megrendelés esetén, akár már másnap a kezében tarthatja a kiszemelt verziót. Az Airpods 2 tok elképesztően sok szép és praktikus változatban elérhető.

Az A52S tok remek felépítésű

Ahhoz, hogy nap mint nap kifogástalanul használni tudja a mobilt, óvni kell a károsodástól. Az A52S tok némelyike egyszerre védi a készülék kijelzőjét és hátlapját, szóval minden oldalról biztonságot nyújt az esetleges esésekkel szemben. Ellenáll a külső hatásoknak, mint például a szennyeződés, a karcolódás. A flip variáció remek megoldásnak számít. Előnyei közé tartozik, hogy bankkártyát, készpénzt és egyéb fontos iratokat tárolhat benne. Nagyszerű kialakítású és masszív felépítésű.

Az A52S tok mágneses zárral van ellátva ami meggátolja azt, hogy véletlenül kinyíljon. A lefelé vagy oldalról nyíló típusok leginkább műbőrből, esetleg rugalmas műanyagból készülnek. A gyönyörű designnak köszönhetően, egyáltalán nem ront a teló szépségén. A szint és a mintázatot is megválaszthatja, mivel a termékkínálat óriási. Ebből kifolyólag, lehetősége nyílik az egyéniségéhez legjobban passzoló darabot beszerezni. Az A52S tok befektetés szempontjából kiváló megoldás, hiszen nem drága, de nagy értéket véd. Ha megvásárolja, akkor biztosan meg lesz elégedve.