Kedveli az egyedi lakberendezési megoldásokat és szívesen alakítja az otthonát is a formabontó újítások egyszerre modern és meghitt terévé? Ez esetben, egy stílusos szabadon álló kád minden bizonnyal tökéletesen illene a fürdőszoba berendezéséhez.

Ezek a típusok egyre divatosabbak, de nem számítanak luxuscikknek, hiszen bárkinek megfizethetőek. Különlegességük, az esztétikai megjelenés mellett, abban rejlik, hogy alternatív módon rendezik át a teret, miközben minden irányból megközelíthetőek.

A szabadon álló kádak modelljei között úgynevezett oroszlánlábakkal ellátott modelleket is találunk, aminek stabilitását a padlóhoz rögzített fémből készült tartók biztosítják. Feláron, a hagyományos fekete helyett bronz, fehér vagy aranyszínű lábak is választhatóak.

A szabadon álló kád masszív felépítésének köszönhetően, statikailag kritikusnak számító födémeken is megállja a helyét. Az akcioskadak.hu internetes oldalon jelenleg jelentős kedvezményekkel rendelhető meg ez az eleganciát a kényelemmel ötvöző termékkategória.