Relax Dental Center
Relax Dental Center

Ez a közismert fogászati központ a magasan elismert egészségügyi intézmények csoportjához tartozik. A Relax Dental Center korszerű és minőségi eszközökkel van felszerelve. A kiváló szakemberek mindent megtesznek annak érdekében, hogy Ön otthonosan érezze magát a látogatás alkalmával. A klinikán a legmodernebb kezelési módszereket alkalmazzák.

A fogászat területén tartott kongresszusokon, valamint tanfolyamokon való részvétellel folyamatosan fejlesztik a dolgozók a képzettségüket. Akik igénybe veszik a Relax Dental Center szolgáltatásait, azok gyönyörű mosollyal térnek haza, vagyis elégedettek lesznek. Az orvosok antiallergén svájci anyagokkal végzik el a feladatokat. Ha valamilyen beavatkozásra van szüksége, akkor első lépésként vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!

A személyes konzultáció során, a páciens minden kérdésére választ kap és tájékoztatják a kezelés menetéről annak érdekében, hogy a későbbiekben ne érje meglepetés. A Relax Dental Center Budapesten, hétköznapokon 9-19 óra között fogadja a betegeket.