mellszívó
Mellszívó

Optimális esetben a szoptatáshoz csak a babára és az anyára van szükség, de vannak helyzetek, amikor segítség is kell. Ha a pici technikája még nem megfelelő, vagyis nem tudja elég hatékonyan kiszopni a tejet, a mellszívó használatára szükség van. Amennyiben az anyuka tartalékolni szeretne anyatejet, szintén jó megoldást nyújt ez a remek kellék.

Szoptatás esetén, néhány hét után beáll a kereslet-kínálat viszonya, de előfordulhat, hogy túl sok tej termelődik és ki kell szívni a felesleget, máskülönben az etetést követően is húzódik, feszül az anya melle. Tehát, mellszívó alkalmazására több esetben is szükség lehet, ezért érdemes beszerezni, hogy ne akkor járjunk utána, amikor már nagyon kellene.

Kézi és elektromos változat is kapható, így minden kismama olyat választhat, amilyet a legjobbnak vél. Célszerű megtekinteni a fufi.hu webshop termékpalettáját, ahol magas minőségű mellszívó készülékek vannak. Fontos információ, hogy a termékek nem kerülnek sok pénzbe és a rendelés menete is egyszerű.