A családi reggelik, vacsorák során mindenfélét, közöttük különböző krémeket, konzerveket is fogyasztunk. Nem maradhat ki a sorból a languszta rilette sem, ami különleges ízélménnyel ajándékoz meg minket.

Ezt a finom készítményt megrendelhetjük online is anélkül, hogy valamelyik hagyományos üzletbe el kellene látogatnunk. Az iztenger.hu webáruház termékpalettáján szereplő languszta rilette citromkonfittal és gyömbérrel készült. Különleges ízvilágát biztosítja továbbá a tejszín, a metélő- és fokhagyma, az olívaolaj, a bors, karragén és tabasco szósz.

Érdemes az interneten keresztül megrendelni a terméket, ráadásul a webshop polcain számtalan egyéb finomság is helyet kapott. Ünnepekre szintén nagyszerű választás ez az ínyencség, amikor összegyűl a család apraja-nagyja, de a vendégek elé tálalva is megállja a helyét.

Franciaország területén kerül előállításra a languszta rilette, egy kézműves hal- és algatermékeket gyártó családi vállalkozás munkájának köszönhetően. Ha még nem fogyasztott ilyet, itt az ideje kipróbálni!