chili szósz
Chili szósz

Rengetegen kedvelik a csípős ízeket, szószokat, amiket szinte bármilyen étellel szívesen fogyasztanak is. Egy csípős vagy édes-csípős chili szósz hiányában nem is teljes az asztal, ami sültekhez, húsokhoz, szárnyasokhoz ideális választásnak minősül mindazok számára, akik szeretik a csípős ételeket.

A zamatic.hu webáruház termékpalettáján helyet kapott Édes csípés elnevezésű chili szósz használatával fantasztikusan ízletes ázsiai ételeket, illetve nyugati kedvenc fogásokat hozhatunk létre. Pizzákra, meleg szendvicsekre vagy egyszerűen csak sült krumpli mellé tökéletes. Az összetételében megtalálható koktélparadicsom, chili, meggy, méz, vörös- és fokhagyma, valamint tartósítószer.

Persze, a kínálatban nem pusztán ez az egyfajta chili szósz lelhető fel, hanem sok más típus is. Aki igazán extrém csípős szószra vágyik, az választhatja a felhozatalból a Kegyes halál elnevezésű mártást. Ez a chili szósz kizárólag a regnáló és az azt megelőző világ legcsípősebb chilijéből készül, esetében minden az extrém csípősségnek van alárendelve.