Számtalan típusú előtető közül lehet választani manapság. Természetesen minden háztulajdonos legfontosabb elvárása az, hogy a kellék egyszerre legyen magas minőségű és esztétikus. Ezt a kettőt együttesen adja meg a műanyag előtető. A modern alapanyag 10-16 mm-es kivitelben már tökéletes előtetőnek bizonyul. Hazánkban is nagyon népszerű ez, és nem csupán a házaknál, de rengeteg egyéb épületnél is megfigyelhető.

A műanyag előtető esetében ki kell térni arra, hogy ez fényáteresztő tulajdonsággal is bír. Ennek a milyenségét nagymértékben a víztiszta vagy színezett alapanyaga határozza meg. A lemezek UV védelemmel ellátottak, az UV sugárzás 99-100%-át visszaverik, így védik az előtető alatt lévő tárgyakat, a bejárati ajtó színét, állagát. A műanyag előtető tehát sokoldalúságával is remekel, ami megmagyarázza, hogy aki csak teheti, miért is választja ezt.

A telikertepites.net internetes oldalon is megtalálható vállalkozás által alkalmazott PVC lemezek UV és infra visszaverő tulajdonságokkal rendelkeznek. A víztiszta műanyag előtető átengedi a fényt, de nem lehet rajta átlátni. A színezett, opálos felületű polikarbonát pedig kizárja az infrasugarakat is. A cégtől persze más termékeket és szolgáltatásokat is lehet igényelni.

Sokan keresik fel a céget a teraszépítés miatt

Napjainkban egy gyakran igényelt szolgáltatás a teraszépítés. Az, aki olyan házban él, amelyikhez hozzátartozik egy csodálatos udvar és kert, általában egy szép teraszt is szeretne. Ez az a hely, ahol védett körülmények között lehet az ember a szabadban. Hétközben és főleg hétvégén ott lehet reggelizni és ebédelni a családdal, barátokkal és ismerősökkel. Azért, hogy minden mindig rendben legyen, és a teljes komfort is garantált legyen, nélkülözhetetlen a professzionális teraszépítés.

Aki a teraszépítés gondolatán régóta agyal, jó helyen jár a fent említett weboldalon, hiszen az itt dolgozó szakértők segítenek megtalálni a valóban ideális megoldást. A terasz építésekor ki kell térni bizonyos szabályokra és rendeletekre. A leggyakoribb szabályozás azt határozza meg, hogy a szomszéd épülettől vagy a kerítéstől milyen távolságra lehet építeni az egészet.