Repedt szélvédő javítása
Repedt szélvédő javítása

Télen, a gyakori fagyok miatt, valamint egyéb kellemetlen időjárási viszonyokból kifolyólag, az gépjárművek rendszeres szervizelése kivételesen fontos, mert legyen szó hófúvásról, hóviharról, jeges utakról vagy sűrű ködről, a jó állapotban lévő autó nyújthatja a megfelelő biztonságot a közlekedésben. A repedt szélvédő javítása az első, ami szóba jöhet, amikor valaki ilyesféle sérüléssel viszi be autóját egy szervizbe, azonban súlyosabb estekben csak a csere jöhet szóba.

Az Autóüveg ABC egyébként az egyik legprofibb ilyen budapesti szakműhely, ahol a szélvédők mellett az oldalüveg és a hátsó ablak cseréjével és javításával, valamint a fényszórók polírozás általi javításával is foglalkoznak. Utóbbi esetében sosem szerelik ki a lámpa búráját az autóból, hanem külsőleges csiszolással távolítják el a felületén keletkezett karcolásokat, horzsolásokat és szüntetik meg a mattságát. Ez azért is függ össze nagyon a szélvédő kitűnő állapotával, mert nemcsak az a fontos, hogy a sofőr jól lásson, hanem az is, hogy őt is lássa a többi közlekedő.

A repedt szélvédő javítása egy egyszerű eljárás, de csakis akkor, ha szakértői kezek végzik a műveletet. Az Autóüveg ABC szervizében dolgozó szerelők számára a repedt szélvédő javítása rutinfeladatnak minősül, hiszen több száz sikeresen végrehajtott ilyen jellegű javítás van már a hátuk mögött, tehát mondani sem kell, hogy rendkívül nagy tapasztalattal rendelkeznek. Megbízhatóságukra is egyféle garanciát jelent, hogy a cég 15 év jótállást biztosít minden általuk elvégzett munkára.

Az autóüvegen akár már egy kavicsfelverődésből is nagyon komoly repedés keletkezhet, ezért a legapróbb kőnyommal is érdemes minél előbb begurulni a megfelelő szervizbe, ahol még csírájában tudják elhárítani a problémát. A téli időszakban kifejezetten fontos időben cselekedni, hiszen a fagyhatás többszörösen felgyorsíthatja a repedés folyamatát. A repedt szélvédő javítása a legbiztosabb kezekben tehát az Autóüveg ABC szervizében van, ahol csakis precíz és korrekt munkavégzésre számíthat minden autóvezető.