Forráscentrum pályázati tanácsadó
Forráscentrum pályázati tanácsadó

Állami támogatáshoz, pályázati pénzekhez nem könnyű hozzájutnia egyetlen vállalkozásnak sem, mert nagyon nehéz feladat forrást szerezni. Hasonlóan körülményes dolog projekteket megvalósítani, ezért célszerű szakértők segítségét kérni. A Forráscentrum pályázati tanácsadó például sikerdíjas alapon dolgozik. Itt nincs regisztrációs vagy alapdíj, ami ékes bizonyítéka annak, hogy a csapat magas szakmai felkészültséggel rendelkezik. Ez a vállalkozás a projekt teljes életciklusa alatt segíti az ügyfeleit.

Nem véletlenül büszkélkednek azzal, hogy eddig már több száz céget juttattak sikeresen állami támogatáshoz, hitelhez és más pénzügyi termékekhez. A munkatársak szaktudása, valamint kapcsolatrendszere hatalmas támogatást kínál az ügyfeleknek a számukra leginkább megfelelő pénzügyi termék felkutatásában és felhasználásában. A Forrás Centrum Kft. csapatát közgazdászok, pénzügyi és jogi szakemberek teszik ki. Ők pontosan képesek felmérni egy adott projekthez kapcsolódó finanszírozási lehetőségeket, de ugyanakkor a pályázatírás terén szintén kiváló, professzionális munkát végeznek.

A vállalkozás alapvető üzletpolitikája, hogy a legfontosabb mérce minden esetben az ügyfél sikere és ennek megfelelően alakították ki a díjazási struktúrájukat is. A pályázati tanácsadás rendkívül lényeges tevékenység, amivel nagy támogatást nyújtanak mindazoknak a cégtulajdonosoknak, akik fejleszteni szeretnék a cégüket, de nincsen semmilyen ötletük az ehhez szükséges pénzforrás beszerzését illetően.

Szerencsére, a Forrás Centrum Kft. szakemberei ezt a hatalmas segítséget megadják, így egyetlen vállalkozónak sem kell lemondania a terveiről. A forrascentrum.hu weboldalon minden információt elolvashat, ami csak érdekelheti a tervei megvalósításának érdekében. Ugyanitt tudja felvenni a kapcsolatot is a szakértőkkel, akik készségesen állnak a rendelkezésére mindenben. Természetesen megtudhatja azt is, hogy milyen árakra számíthat. Az viszont jó tudnia, hogy korrekt összegű sikerdíjat kell majd fizetnie.