láthatósági pulóver
Láthatósági pulóver

Az épségünk drága kincs, amire minden körülmények között vigyáznunk kell! Különösen igaz ez azokra a személyekre, akik rizikósabb szakmát választottak maguknak. Az építkezéseken a láthatósági pulóver esszenciális fontossággal bír. A ruházati elem, amint azt az elnevezése is remekül sugallja, fényvisszaverő funkcióval rendelkezik.

A láthatósági pulóverrel természetesen nemcsak a terepen végzett munka, de például a kerékpározás is jóval biztonságosabbá tehető. A tapasztalat azt mutatja, hogy a közúti balesetek nagy része a nem megfelelő látásiviszonyok miatt következik be. Ha rendszeresen közlekedünk kerékpárral, a fényvisszaverő ruházat alapfeltétele a biztonságunknak. A láthatósági pulóver a szezonális elvárásokhoz is igazodik.

Igény szerint válogathatunk a fényvisszaverő mellények, a vékony anyagú modellek és a polár láthatósági pulóverek felhozatalából. Színek tekintetében is több lehetőség áll a rendelkezésünkre, ugyanis a felsőruházati elem a hagyományos citromsárga szín mellett, narancssárga és piros árnyalatban is elérhető.