zárbetét bolt
Zárbetét bolt

Ha valaki zárbetétet szeretne venni, akkor először találnia kell egy megbízható áruházat. De jogosan merülhet fel ekkor egy bizonyos kérdés: milyen szempontok alapján tanácsos zárbetét boltot választani? Nos, temérdek mindenre oda kell figyelni a választáskor, de van 3 tényező, amiről semmiképpen sem szabad megfeledkezni.

Ez pedig a magas minőség, a bő felhozatal és persze a reális ár. Ha ezek adottak, akkor biztos, hogy az ember megtalálta a tökéletes zárbetét boltot. Mindez elmondható a Zárdepo shopról, ahol temérdek produktum áll rendelkezésre, minden egyes termék esetében adott a kifogástalan nívó, illetve az árak is elfogadhatóak.

A webbolt zárbetét felhozatalában, a főként biztonságtechnikai eszközök ágazatában ismert gyártó, az ABUS produktumai sorakoznak fel. A brand a lakásbiztonság területén a legismertebb és kimagasló előnnyel, az első helyen jár a szakértők szerint. De megvehetőek a boltban a Mul-T-Lock betétek egyaránt.

Emellett kapható a shopban a Magyarországon nagy népszerűségnek örvendő ELZETT márka megannyi terméke is, amik az alapbiztonságot nyújtó zárbetétek közé sorolhatók. Amikor a zardepo.hu áruház a terméklistáját összeállította, az elsődleges célja az volt, hogy minden vevői igényt maximálisan ki tudjon elégíteni.

Pontosan ebből kiindulva, a néhány ezer forintos alapbiztonságú zárbetétektől kezdve a középkategóriás modelleken át a legmagasabb biztonsági szintet nyújtó csúcskategóriás változatokig minden megtalálható a shop termékei között.

A shop emellett azt is céljául tűzte ki, hogy leegyszerűsítse a vásárlási és választási folyamatot. Épp ezért minden kategóriában biztonsági szint szerint osztályozták a zárbetéteket, egy 1-től 10-ig terjedő skálán. Érthető módon, minél magasabb a biztonsági szint, a termék annál hatásosabb védelmet nyújt betörési kísérlet esetén, vagyis több betörési módszernek ellenáll.

A hozzáértők tanácsa a rendelésnél az, hogy egy bejárati ajtó esetében legalább 6-os vagy ennél magasabb szinten lévő biztonsági zárbetétet kell választani. Az 1-től 5-ig terjedő zárbetéteket csak kertkapuk, garázsok, pinceajtók, társasházak bejáratához érdemes alkalmazni.