propolisz tinktúra
Propolisz tinktúra

Igazán hasznos készítményeket kínálnak a számunkra a méhészek. Nem csupán mézet, hanem különböző termékeket is, amelyek segítenek megtartani az egészségünket, illetve akkor is a hasznunkra vannak, ha betegséggel küzdünk. Számos baj esetén nyújt támogatást a propolisz tinktúra.

Például fájdalomcsillapításra, gyulladáscsökkentésre, lázas állapot, légúti megbetegedések kezelésére, prosztata, húgyúti megbetegedések esetén, de menstruációs fájdalmak redukálására is kitűnő. Kevesen tudják, hogy a propolisz tinktúra képes szabályozni a vérnyomást és értágító, cukorszint csökkentő, sőt, daganatos megbetegedések esetén is ideális.

Ezt az anyagot a méhek elsősorban a kaptár fertőtlenítésére használják, valamint a repedések betömésére és szigetelésére. Ugyanakkor ez megvédi a méheket a vírusoktól, baktériumoktól, gombáktól és mikrobáktól. Mindig jó, ha van otthon propolisz tinktúra, mert az emberi szervezetre is kiváló hatással van. Sohasem lehet tudni, mikor lesz rá nagy szükség. A rendelése roppant egyszerű a beobee.hu weboldalon.