Szórólapot bárki tud készíteni manapság. A minőség és a kreatív megvalósítás, illetve a célzott marketing módok alkalmazása viszont komoly szakértelmet és körültekintést kíván.

Ezért számít olyan kimagasló szolgáltatásnak a szórólap terjesztés Győr térségében, hiszen ennek köszönhetően mindenkinek lehetősége nyílik egyedi és kézzel fogható módon bemutatni az értékesíteni kívánt termékét, szolgáltatását. Sokan nem is gondolják, hogy milyen összetett logisztikai feladat a szórólap terjesztés Győr városában.

A Hírlap Post csapata nagy hangsúlyt fektet az ügyfelek igényeire, ezért igyekszik a tervezéstől a terjesztésig mindenben a segítségükre lenni. Felmérések készítésére is van lehetőség, ami alapján mérlegelhető a reklámkampány sikere egy adott területen.

Ahol nincs gyűjtőláda, ott nincs szórólap terjesztés Győr utcáin? Erre is van megoldás, a saját gyártású gyűjtőládák kihelyezésével. Így a szórólapok ezután azokhoz a potenciális ügyfelekhez is eljuthatnak, akiknek eddig nem volt lehetőség kézbesíteni.