A két színben, klasszikus fehérben és fuksziában kapható készülék valódi újdonság a piacon. Az új generációs Dyson hajszárító a kényelmes kialakításával és a könnyű kezelhetőségével gyorsan meghódította a hölgyeket, a hatékonyságával pedig lenyűgözte a profi fodrászokat. A termék több száz mérnök négyéves munkájának eredménye, ami szinte a semmiből lett megépítve és amibe dollárok tízezreit fektették be.

Mindez a grandiózus munka eredményezte a kompakt és praktikus Dyson hajszárítót, ami már magával a kialakításával is képes hatni. Apró, mindössze 27 mm motoron alapuló készülék másodpercenként akár 13 liter levegőt képes feldolgozni.

A motor zökkenőmentesen illeszkedik a fogantyúba, megkönnyítve annak szerkezetét, kiegyensúlyozottá és könnyűvé téve azt, illetve új hangot hozva a modern technológia szerkezetében. Az innovatív motor mellett, van egy másik hasznos funkció is, ami egyszerűvé és biztonságossá teszi a használatot. A Dyson hajszárító termosztátja másodpercenként akár 20-szor is méri a levegő áramlás hőmérsékletét.