fényhíd
Fényhíd

Fénykorát éli a LED világítás. Már nemcsak a háztartásunkban lévő lámpatestek működnek LED égővel, hanem az autók fényforrásai is. Fényhíd is kapható LED kivitelben. Mi a LED? Miért jobb a hagyományos izzóknál? Energiatakarékos, hosszabb az élettartama, körülbelül 30 ezer óra.

Mivel hosszabb ideig használható, nem kell olyan gyakran cserélni, mint az elődjeit, ezáltal környezetbarát, mert kevesebb veszélyes hulladékot termelünk általa. A foncsorok belső prizmáival és tükrös felületével tökéletes fényt ad akár vezetéshez, akár különböző munkafolyamatokhoz, szereléshez. A fényszóróknál nagyobb hatótávolságra világít, emiatt könnyebben feltűnnek a távolban lévő tárgyak.

Nem kell szakembernek lennünk a felszereléséhez, mert bármilyen járműre könnyen illeszthető. A fényhíd lábaival rögzíthető az autó orrához vagy az oldalára. Nagyon hasznos elem, mert biztonságosabbá teszi a közlekedést. Általában 18000 lumen, vagyis 250 W teljesítménnyel bír. Anyaga alumínium és rozsdamentes acél. A fényhíd -40 és + 85 Celsius fok között működőképes.