Kerékpárok nehéz terepre
Kerékpárok nehéz terepre

Akik mindenképp kitartanak az autók mellett, azok általában azzal szoktak érvelni a bringák ellen, hogy nem szeretik, amiért nem rendelkeznek csomagtérrel.

Pedig többféle biciklis táska létezik, az egészen kicsitől a méretes modellekig, amibe lehet pakolni rendesen. Hogyha egy nagyobb túrára készülünk, akkor nem árt tenni a bringára egy olyan biciklis táskát, amiben elfér néhány alapszerszám, egy pót belső, illetve a pumpa. Így már nem fog minket kellemetlen meglepetés érni egy váratlan defekt alkalmával.

A vázra szerelhető változatok igazán népszerűek, de a nyeregcsőre rögzíthető biciklis táskákat is sokan kedvelik. Aki hosszú útra készül, annak kiváló túratáskák állnak a rendelkezésére a bikediscount.hu webáruháznak köszönhetően. Ezekbe belefér minden, ami egy többnapos sátorozáshoz szükséges.

Esőben sem áznak át és bizonyos modellek akár hűtőtáskaként is használhatóak, Ilyen biciklis táskával felszerelkezve nem kell kompromisszumokat kötnünk, ezért mindent magunkkal vihetünk, amit csak szeretnénk.