Polar klíma
Polar klíma

Az első, kifejezetten kelet-közép-európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka a Polar, tehát egy ilyen típus valószínűleg minden tekintetben megfelel az elképzeléseinknek. A Polar klíma megvételével mellényúlni nem lehet, hiszen ezek igazi okos termékeknek minősülnek.

Ez azt jelenti, hogy gyorsan és könnyen kezelhetőek, de az alapfunkciókon túl extrákkal is fel van szerelve. Nem pusztán hűtésre, hanem fűtésre is tökéletesen alkalmas a Polar klíma, nem véletlen, hogy nagyon sokan döntenek mellette. Egészen nagy teljesítményre képesek egyes modellek, ennek köszönhetően méretesebb alapterületen is képesek kellemes hőmérsékletet biztosítani.

A Polar klíma használatánál lehetőség van a ki- és bekapcsolás egyedileg történő szabályozására is, a 24 órás időzítőnek köszönhetően. Csendes üzemmódra szintén képesek ezek a készülékek, így éjjel is gond nélkül működtethetőek. Válogathatunk a típusok között a klimaman.hu webáruházban, ahonnan még árkedvezménnyel is vehetünk ilyen készüléket.