Mire jó egy iPhone XS tok?

Speciális iPhone tokok

Speciális iPhone tokok

Az iPhone telefonok most is külön kategóriát képeznek, viszont volt idő, amikor csak egyetlen modell létezett. Az volt a nagybetűs iPhone, ami egyet jelentett a minőséggel és nem volt vetélytársa a mobilos piacon. Azóta már annyi variáns létezik, hogy lassan nehéz lesz számon tartani.

Az iPhone XS tok megjelenése sokaknak nagyszerű hír, mert az Apple kiváló eladásokat produkált ezekből a modellekből is. Az óriáscég csupán por- és vízállóság elleni védelemmel látja el a termékeit, csak úgy, mint a legtöbb gyártó.

Tovább olvasom

A bevásárlótáska reklámajándék remek ötlet

Bevásárlótáska reklámajándék

Bevásárlótáska reklámajándék

A környezettudatosság sokunknak szívügye, aminek az is szerves része, hogy megpróbálunk a lehető legkevesebb műanyag csomagolóanyagot vásárolni. A bevásárlás során, a temérdek műanyag tasak egyszerűen pénzkidobás, nem beszélve arról, hogy néhány óra múlva a legtöbbször a kukába landolnak.

A bevásárlótáska reklámajándék nem újdonság, de a népszerűsége még ma is folyamatosan növekszik. Nagyon praktikus, hogy mindig legyen egy szatyor az autóban vagy éppen a táskánkban, amit azonnal előhúzhatunk, ha vásároltunk valamit és bele szeretnénk pakolni. Tovább olvasom

Ezért nagy kedvenc a Husqvarna 315x

Husqvarna 315x

Husqvarna 315x

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek Magyarországon is a robot fűnyírók, ami igazából senkit sem lephet meg, mert mégiscsak olyan berendezésekről van szó, amelyek maguktól végzik el a rájuk bízott teendőket. Manapság pedig azért is annyira felkapottak ezek, mert megannyi hazai áruházban a robotfűnyíró ár jutányos, még a sokoldalú és korszerű modellek esetében is. Kinek is fog hát beválni egy ilyen gép. Biztosra vehető, hogy a minden olyan kertben megállja a helyét, ahol nagyobb pázsit található. Például a kisebb teljesítményű fűnyíró robot egy közepes családi ház kertjében csodákra lesz képes és a tulaj azt is el fogja felejteni, hogy egykoron a hétvégéjét a kert gondozásával töltötte. Persze vannak erősebb gépek is, ahol szintén alacsony a robotfűnyíró ár. A nagyobb teljesítményű masinák még a 8 ezer négyzetméteres területek gondozását is gond nélkül garantálják. Ha adottak a határoló kábelek, akkor minden megoldható. Tovább olvasom

Vidámságot hoz a Bogyó és Babóca társasjáték

Bogyó és Babóca társasjáték

Bogyó és Babóca társasjáték

Sok gyermek kedvence a Bogyó és Babóca páros, bájos történeteik és kalandjaik igazán népszerűvé tették őket az apróságok körében. Tehát vitathatatlan a Bogyó és Babóca társasjáték közkedveltsége is, ami több tényezőnek köszönhető. Ez a két aranyos figura minden gyermeket levesz a lábáról, és külön pozitívumnak számít, hogy a történeteik rendkívül tanulságosak.

Felhőtlen szórakozást biztosít az egész családnak, nemcsak a kicsiknek az okosjatek.hu webáruház kínálatából beszerezhető Bogyó és Babóca társasjáték Grabolo típusa, tehát ezt érdemes megvennie csemetéjének. Ez egy nagyon pörgős játék, amihez gyors reflexekre, jó megfigyelőképességre és koncentrációra van szükség. Tovább olvasom

Biciklis táska a nagyobb túrákhoz

Kerékpárok nehéz terepre

Kerékpárok nehéz terepre

Akik mindenképp kitartanak az autók mellett, azok általában azzal szoktak érvelni a bringák ellen, hogy nem szeretik, amiért nem rendelkeznek csomagtérrel.

Pedig többféle biciklis táska létezik, az egészen kicsitől a méretes modellekig, amibe lehet pakolni rendesen. Hogyha egy nagyobb túrára készülünk, akkor nem árt tenni a bringára egy olyan biciklis táskát, amiben elfér néhány alapszerszám, egy pót belső, illetve a pumpa. Így már nem fog minket kellemetlen meglepetés érni egy váratlan defekt alkalmával.

Tovább olvasom

Szenzációs összeszerelhető autós játékok kicsiknek

Egy csöppség akkor kiegyensúlyozott, ha boldog és örömét leli valamilyen elfoglaltságban. A legtöbb esetben a jókedv forrása lehet egy jól megválasztott játékszer. Az újonnan megjelent Modarrai autós játékok kicsiknek kiváló ötlet meglepetésként.

Egyetlen mintadarab összeszerelhető több egymástól eltérő változatban is. Rengeteg lehetőség kínálkozik újabb példányok megépítésére, a tökéletesen összeilleszthető alkotórészeknek köszönhetően. Erősíti a picik gondolkodásmódját, leleményességét, finommotorikus készségeiket. Tovább olvasom

Salgó polc a legkülönfélébb feladatokra

Salgó polc

Salgó polc

Különböző állványokra, állványrendszerekre nagyon sok területen szükség lehet. A különböző raktárak és irattárak mellett, irodákban, pénzintézetekben és otthon is sok olyan holmi van, amit rendszerezetten kell tárolni, így a Salgó polc lényegében bárkinek és bármilyen cégnek jól jöhet.

Ez csavarmentesen szerelhető és teljesen igényre szabható, így a legszélsőségesebb esetekben is jó megoldást kínál. Csak fel kell keresni azt a forgalmazót, aki raktárról tudja szállítani az elemeket és akkor lényegében pillanatok alatt meg lehet oldani az állványok telepítését, rögzítését és a polcokra való pakolást, rakodást is. Tovább olvasom

Kattanós kanapé elérhető áron

Bútorok minden szobába

Bútorok minden szobába

Mindig is népszerűek lesznek a praktikus bútordarabok, amelyek többféle módon használhatóak. Idetartozik a minőségin kivitelezett kattanós kanapé is.

Az elnevezését arról a kattanó hangról kapta, amit kinyitás, illetve összecsukás közben lehet hallani. Itt máris megmutatkozik eme bútordarab hatalmas előnye. Több lakás is rendelkezik olyan beosztással, ahol a nappali egyben hálószoba is. Este a kattanós kanapét kinyitva garantálható a tökéletes pihenés.

Tovább olvasom

Az Ice Watch egyediségének titka

Ice Watch

Ice Watch

Manapság már senki nem csodálkozik azon, hogy az ékszervilág berkein belül a karórák éppoly előkelő helyet foglalnak el, mint a nyakláncok, a gyűrűk vagy a fülbevalók. Az, hogy milyen típusú és stílusú ketyegővel ékesítjük a csuklónkat, rengeteget mesél a belső tulajdonságainkról és a legmélyebb személyiségjegyeinkről.

Az Ice Watch népszerű márka a termékek pedig a színskála minden fokán képviseltetik magukat. Van bennük valami megfoghatatlan hűvösség, valami felsőbbrendű tartózkodás, amit talán az egyszerű, letisztul formavilágú kivitelezés és az extrák, az erőteljes árnyalatok mögött megbúvó formatervezés ad. Tovább olvasom

A digitális páramérő könnyen beszerezhető

Precíz műszer

Precíz műszer

Nem érdemes megvárni az első aggasztó jeleket. A digitális páramérő rendkívül kedvező áron beszerezhető eszköz. Ugyanolyan hasznosnak számít mint egy hőmérő. Sőt, a legtöbb modell képes a hőmérsékletet is mérni. Az adatok leolvasását a háttérvilágítás könnyíti meg, ennek köszönhetően ez sötétben is lehetséges.

A kijelző többek között a minimum és maximum értékeket is mutatja. Hogyha tisztában vagyunk a levegő nedvességtartalmával, a digitális páramérőnek köszönhetően, úgy el tudjuk dönteni, hogy mikor van szükség a párátlanító vagy a párásító berendezésre.

Tovább olvasom