A Geberit beépíthető WC tartály teljesen láthatatlan

Beépített tartály

Amikor lakásfelújításban gondolkodunk, akkor itt az ideje kihasználni a modern megoldásokat! A fürdőszoba esetében a Geberit beépíthető WC tartály remekül mutat. Pontosan ez benne a különleges, mert helytakarékos.

Viszont ahhoz, hogy beépíthető legyen, előre gondoskodnunk kell a helyről, ahová felszerelésre kerül. Néhány esetben megoldható, hogy utólag is beszerelhető legyen. Általában gipszkarton fal mögé helyezhető és esztétikus kialakításának köszönhetően, nagyon dizájnos megoldás.

Tovább olvasom

Diamond Nails gél lakk szett a biztos alapokhoz

Diamond Nails gél lakk szett

Mi az, ami egyetlen műkörmös felszereléséből sem hiányozhat? Mi nem maradhat ki egyetlen ápolt körmű nő készletéből sem? Hát persze, hogy a Diamond Nails gél lakk szett. Ezeket a gél lakkokat otthon is sikeresen lehet használni, de már a műköröm szalonokban is nagyon közkedveltek.

Akinek van otthon UV vagy LED lámpa, az máris hozzáfoghat a munkához, aki azonban mégis inkább szakemberre bízná a körmeit, az kérje a gél lakkos manikűrt a körmösétől! A Diamond Nails gél lakk szett számtalan pigmenttel telt színnel kápráztat el, az üde tavaszi színektől a vibráló árnyalatokig bármi megtalálható. Tovább olvasom

Ezüst fülbevaló minden alkalomra

Ezüst fülbevaló

Ajándékot keres a feleségének, a lányának, az unokahúgának, az édesanyjának? Nem tudja mi az a szép, időtálló és nem túl drága meglepetés, aminek biztosan örülni fognak? Az optimális válasz az ezüst fülbevaló lesz. Az Ékszershop kínálatában odaadással, szakértelemmel és szeretettel készült bámulatos darabokat talál, amelyek kiemelik a viselőjük természetes szépségét és mosolyt csalnak az arcára.

A fülbevalók széles választéka minden korosztálynak tartogat valamit, egyszerű, gyöngyös vagy köves darabokat, a hétköznapi viselethez és a különleges alkalmakra egyaránt. Mindegyik ezüst fülbevaló ezüsttartalma 92,5%, ezt a hatósági fémjel is igazolja. Ha a webáruházból vásárol, 5% kedvezményt kap a bolti árból, így olcsón és kényelmesen választhat kiegészítőt. Tovább olvasom

Tapéta minták elképesztő változatosságban

Tapéta minták

Ha régebben az ember nem is szerette a tapétákat, arra hivatkozva, hogy azok nem néznek ki jól, napjainkban már ezt nem állíthatják annyira magabiztosan.

Ez javarészt annak köszönhető, hogy a gyártástechnológia elképesztően sokat fejlődött, aminek hála, a tapéta minták százaival lehet találkozni már a hazai webshopokban is. Ez pedig ugye azt jelenti, hogy a tökéletes modell kiválasztása egyáltalán nem nehéz feladat, abból kiindulva, hogy választék van bőven. A változatosság azért egyértelmű ma, mert évről-vére újabbnál-újabb alternatívák láttak napvilágot. Tovább olvasom

Fontos az autó gumiabroncs állapota

Strapabíró gumiabroncs

A kerék feltalálásával nagyot lendült előre az emberiség a technológiát illetően. Hogyha visszavezetjük egészen addig a dolgokat, akkor egyértelmű, hogy végül is így váltak megépíthetővé a mai autók.

Az autó gumiabroncs remek találmány, ami hatalmas fejlődésen ment keresztül az első modell szabadalmaztatása óta. Olyan keverékeket használnak az elkészítéséhez, aminek hatalmas a terhelhetősége. Ellenáll a kopásnak, a hőnek, remekül tapad és megerősített fallal rendelkezik, így növelve a defektállóságot.

Tovább olvasom

Az óratartó doboz nemes csomagolás és dísz

Óratartó doboz

Az ajándéktárgyainkat, ékszereinket szokás szerint, valamilyen dobozban tarjuk, mivel így egy helyen mindig megtaláljuk azokat, ha szükség van rájuk. Az óratartó doboz is ilyen célra van kitalálva, de mégis alig használjuk. A karórát alapvetően a kezünkön hordjuk egész nap, este pedig az éjjeli szerkényen pihen, így nemigen kerül vissza az óratartó doboz mélyére.

Amikor megvásároljuk a terméket a gyártók automatikusan beleteszik egy dobozba, ugyanúgy, mint a szemüveget a tokjába. Ez egy ajándék és védőeszköz is az adott terméknek. Na meg egy nemes gesztus is az eladó részéről. Az óratartó doboz másrészről dekoratív, jó megjelenést biztosít, és tükrözi a benne rejlő óra színvonalát. Tovább olvasom

Blaumann edény család mindenkinek javasolt

Blaumann edény

Főzőműsorokban nemcsak az ínycsiklandozó ételeket, hanem a profi eszközöket is megcsodálhatjuk. A Blaumann edény család a profiknak is becsületére válik, hiszen mindent tud, ami a jó főzéshez kell. Jó hír azonban, hogy ezek az edények mindenkinek elérhetőek.

Az edenyshop.hu webáruházban minden olyan fazék, lábas és serpenyő megvásárolható, ami a sütéshez és főzéshez szükséges. A fazekak és lábasok kizárólag rozsdamentes acélból készülnek, ezért a sütőben használva is teljesen biztonságosak. Az 5 rétegű alj a termék minőségének megőrzéséért és az ételek leégésének megakadályozásáért felelős. Tovább olvasom

A folyton megújuló Ice Watch

Innovatív dizájn

A könnyedség és az izgalmas bohém színek mindig divatosak lesznek. Könnyen felidézhetik egy jó buli, vagy egy remek fesztivál hangulatát. Az Ice Watch izgalmas színvilágával valami olyat alkotott, amit eddig másoknak még nem sikerült. A szivárvány minden színében pompázik és a viselése ad egyfajta szabadságérzetet és függetlenséget. Pont, ahogyan a tervezői megálmodták és felrúgták vele a más cégek által lefektetett szabályokat, amik a minőségi karórákat jellemzik.

Nem kell feltétlenül csillogjon-villogjon, nincs szükség drágakövekre és nemes alapanyagokra egy stílusos karóra kivitelezéséhez. Az Ice Watch tartóssága és szerkezetének egyszerűsége már számtalanszor bizonyított az évek során. Leginkább a fiatalok körében vált népszerűvé, de az idősebb korosztály is szívesen viseli, a visszafogottabb színeket, amelyek remekül mutatnak például egy nyaralás alatt.

Tovább olvasom

Androidos telefonok a megfelelő rendszerrel

Androidos telefonok

Jelen pillanatban három nagy operációs rendszer létezik, amelyek telefonon működnek. Az egyik ezek közül az androidos telefonok szoftverje, amiből több kiadás is fut a piacon. Attól függően, hogy kinek milyen erős a telefonja, mekkora a kijelzője, más és más rendszerek az ideálisak. Általában ezzel adják a telefont már a megvásárláskor.

Nem érdemes olyan készülékre újabb android rendszert tenni, amelyiknek nem elég erős a processzora a befogadására. Ekkor látványos lassulás érzékelhető és egyes funkciók kieshetnek. Azonban, ha a megfelelő készüléken, a jó rendszer van, akkor a lehetőségek végtelenek. Tovább olvasom

A Cango and Rinaldi odafigyel a részletekre

Dekoratív karkötő

Hogyha ékszerekről van szó, akkor nem érdemes spórolni. Gyakran éveken keresztül viselni fogjuk az egyes modelleket és ha beletenyerelünk a rossz minőségbe, akkor sok kellemetlenség érhet bennünket. Már nagyon kedvező áron érhetőek el a Cango and Rinaldi ékszerek, amelyeknek a stílusa egyszerűen felismerhető, mert annyira stílusos jellemjegyekkel rendelkeznek.

A Cango and Rinaldi ékszereket rendszerint apró kövek teszik még csillogóbbá, amelyek úgy vannak elhelyezve például a karkötőkön, hogy alkalmasak legyenek hétköznapi viseletként, de gyönyörű hatást keltsenek a különleges alkalmakkor is.

Tovább olvasom