akvarell festék

Akvarell festék

A festés egy olyan hobbi, ami bármikor művelhető. A megfelelő eszközök birtokában, még a hosszabb utazások során sem kell mellőznünk a kedvenc foglalatosságunkat. Az akvarell festék jelenlétében ugyanis akárhol nekiláthatunk alkotni. Ha minden készen áll és még az ihlet is elkapott, akkor nincs más hátra, mint elő a papírral és máris hagyhatjuk, hogy a képzeletünk vezesse a kezünket.

A Sakura Koi szilkés akvarell festőkészlet egyszerűen kiváló befektetésnek számít. Az egyedi akvarell festék színvilág mellett, még egy víztartályos ecsetre is szert teszünk, amivel azonnal nekiláthatunk a munkának. A 4 db metál szín (ezüst, világos arany, sötét arany, réz) mellett, további 8 db fluoreszkáló szín lesz a miénk.

De itt ne álljunk meg! A Schmincke Aqua Drop folyékony akvarell festék nagyon magas minőségű és fényálló kivitel, amit számos módon lehet alkalmazni. Az adagoló pipettájával ugyanúgy teríthető, mint festékszóróval vagy ecsettel. Legyünk hobbizók, művészek vagy grafikusok mindenkinek ajánlott ez a terméktípus.

Print Friendly, PDF & Email