A légkondicionáló helytelen használata

Légkondicionáló télen, nyáron

Légkondicionáló télen, nyáron

A nyár beköszöntésével a hőmérő higanyszála is jócskán feljebb kúszik a kelleténél. A nagy hőségben a legtöbben olyan helyre menekülnek, ahol felfrissíthetik az felhevült testüket, viszont sokan elkövetik azt a hibát, hogy a nyári meleget majdnem téli hűsöléssé varázsolják. A légkondicionáló csodákat tehet a forró napokon, használata révén pedig pihentető és kellemes légkört teremthetünk az otthonunkban.

A fülledt éjszakák során hozzájárul ahhoz, hogy nyugodt, minőségi alvásban lehessen részünk, így azok, akik már megtapasztalták a jótékony hatásait, nem szívesen mondanának le róla.

Tovább olvasom

Mit csináljak, ha azonnal szükségem van klímaszerelésre?

Szakember-kereső a cascadeklima.hu-n

Szakember-kereső a cascadeklima.hu-n

Nincs olyan gép, eszköz, ami pár évi használat után nem romlik el. Általában pont akkor szokott minden elromlani, amikor a legnagyobb szükség lenne rá. Amikor vészhelyzet van és klíma nélkül maradt a kánikulában mindenképp azt a szerelőt érdemes felkeresni, aki a legközelebb van Önhöz. Itt tud keresni:https://www.cascadeklima.hu/szakember-kereso/. Itt elég beírni a keresés alá az irányítószámot, a várost amiben lakik, illetve az utcát, a rendszer pedig ki fogja adni a legközelebbi szerelőt, akivel felveheti a kapcsolatot.

Miért jó ez? Több okból! Először is nem kell tovább keresgélnie. Általában az embernek az szokta a legtöbb idejét felemészteni, amíg rátalál egy szerelőre, ugyanis meglehetősen kevés a szakember napjainkban. Másodszor megbízható szakembert fog találni. Azok a szakemberek, akiket a rendszer kiad, mind-mind kapcsolatban állnak a cascadeklima.hu internetes felületet működtető céggel. Tovább olvasom

Ha máshol nem járt szerencsével, akkor klíma nagykereskedéssel is érdemes próbálkoznia

Minőségi klímák az alfasonic.hu-n

Minőségi klímák az alfasonic.hu-n

Sajnos az utóbbi években egyre extrémebbé vált az időjárás, ami nemcsak tornádók, szélviharok és egyéb szélsőségességek terén érhető tetten, hanem az évszakok eltolódásában is. Általában tovább tart a hidegebb idő, mint ezelőtt és hirtelen áll be a kánikula. A kellemesebb légkör kialakítása érdekében, mihamarabb szerezzen be egy klímát! Az alfasonic.hu-hoz hasonló nagykereskedések sokszor még több választást tudnak nyújtani, ami igazán tud segíteni, amikor az ember klímát keres a közelgő nyár miatt.

Arra nem lehet számítani, hogy idén elmarad a nyár, hiszen ahogy telnek a hónapok, egyre közelebb lesz a bolygónk északi féltekéje a Naphoz, így a kánikula biztosan hamarosan be fog köszönteni. Persze, aki előrelátóan gondolkodik, annak nem jelent gondot az időjárásnak a szeszélyessége, mivel igyekszik felkészülni, így amikor beköszönt a hőség, akkor az irodában, a lakásban optimális lesz a hőmérséklet. Nyilván, hogy jó a meleg, főleg ha az ember a tengerparton ül egy napernyő vagy pálmafa árnyékában, kortyolgatva a kedvenc koktélját. Tovább olvasom

A klíma teljesítménye lényeges szempont

Klíma a kényelmes mindennapokért

Klíma a kényelmes mindennapokért

A légkondicionáló vásárlása előtt, fontos szempontokat kell mérlegelni, mint az ár, a zajszint, vagy éppen a teljesítmény. Ez utóbbit talán a legnehezebb kiszámítani, hiszen a klíma teljesítményének pontos megadásához hő-szükségleti számításokon keresztül vezet az út.

Persze jobb alternatíva, ha nem bonyolítjuk ennyire túl a dolgot és a szakemberek, valamint a forgalmazók sokéves tapasztalatára, tanácsaira bízzuk magunkat. Igaz, ez utóbbi módszer is igényel egy kis utána gondolást, számolgatást, de messze nem annyit, mint az első esetben. Tovább olvasom

Német minőségű páramentesítő penész ellen

páramentesítő penész ellen

páramentesítő penész ellen

Páramentesítő berendezést abban az esetben érdemes vásárolni, ha az otthonunkban a túlzott nedvesség problémájával küszködünk és egyszerűen nem tudunk tőle megszabadulni. A nedves falak, vizes ablakok komoly problémát jelentenek, amelyek ha nem kerülnek orvoslásra, akkor sajnos fokozódnak és visszafordíthatatlanná válnak. Egy minőségi páramentesítő penész ellen megoldja minden gondunkat. Beépített ionizátorával még hatékonyabban tud fellépni a makacs párával szemben, állandó friss levegőt biztosítva az otthonunk helyiségeiben.
Tovább olvasom

Vessen egy pillantást a fan coil rendszer árakra!

Kedvező a fan coil rendszer ár

Kedvező a fan coil rendszer ár

A lakást, amiben élünk vagy az irodást, ahol dolgozunk, úgy kell kialakítanunk, hogy abban kellemesen, komfortosan érezzük magunkat, mert így a munka is jobban megy, majd pedig haza is szívesebben érkezünk.

Ehhez hozzátartozik a megfelelő hűtési-fűtési rendszer kiválasztása, ami nem rondítja a helyiségek belső dizájnját. A fan coil rendszer ár meglehetősen kedvező, főleg ha összevetjük más hasonló célt szolgáló rendszerekkel. Tovább olvasom