Beaphar Canishield nyakörv

Beaphar Canishield nyakörv

Mivel az igazi tavaszi időjárás kicsit váratott magára, sokan elfeledkeztek a kedvenceik élősködők elleni védelméről, holott, amiért még nem volt olyan meleg, ahogy ezt ebben az időszakban megszokhattuk, a természet és vele együtt a bolhák, kullancsok is már régóta ébredeznek.

Ha az Ön kutyáján sincs még a Beaphar Canishield nyakörv, akkor mihamarabb szerezze be, mert óriási fenyegetettségnek van kitéve! Az is lehet, hogy már egy egész bolhacsalád letelepedett a bundájában, vagy éppen egy kullancs jelenleg is szívja a vérét, egyre több kellemetlenséget okozva. Rendelje meg most a Beaphar Canishield nyakörv megfelelő méretű változatát és reménykedjen, hogy még nincs nagy baj!

A Beaphar Canishield nyakörv 1 hét használat után fogja kifejteni a hatását és akkor majd megnyugodhat, ugyanis ha voltak is nem kívánatos vendégei a négylábú barátjának, a termékben lévő deltametrin elpusztítja addigra azokat és az újaktól is sokáig védve lesz. Legközelebb pedig próbálja meg legalább egy héttel a várható parazitafertőzés előtt megvásárolni!

Print Friendly, PDF & Email